Miljøarbeider Edward

Edward miljøarbeiderArbeidsoppgavene mine er å skape trivsel og sørge for at elevene har det bra når de er på skolen. Jeg jobber også med elever som trenger hjelp eller oppfølging.

Jeg har som oppgave å legge til rette for en aktiv og sosial hverdag for eleven.
Vi har blant annet brettspill i kantineområdet, vaffelfredager, e-sport turneringer, skattejakt ect.

Elevene er hjertelig velkommen på kontoret mitt når som helst.
På kontoret har vi gitar, 14 st nye forskjellige brettspill fra Outland, VR briller og en 4k monitor på 43 tommer som det kan ses film på. Eks YouTube eller HBO.

Hver dag er det elever innom kontoret mitt, både i friminuttene, og når de er ferdig på skolen. Vi spiller spill, gitar, holder på med VR brillene, ser på YouTube, HBO, eller har en hyggelig prat.

Det er mange som er innom fordi de trenger noen å snakke med. Det kan være noe som er vanskelig hjemme, på skolen, eller noe som går veldig bra.
Jeg har også en Instagram konto hvor elever kan skrive direkte til miljøarbeider om det skulle være noen. Det blir også lagt ut informasjon om eventer som skjer på skolen. For eks brettspill, skattejakt, turneringer og vaffeldager.

Kontakt miljøarbeider

Miljøarbeider Edward: