Miljøarbeidere på F21

Miljøarbeidere Charlotte og Edward

Som miljøarbeider er jobben vår å skape trivsel, sørge for at elevene føler seg trygge og har det bra når de er på skolen.

Vi legger til rette for en aktiv og sosial hverdag for elevene med blant annet brettspill, e-sport turneringer, skattejakt, browniefredag, klasseturer, konkurranser, elevlunsj, Oscars Kino og mye mer.

Elevene er hjertelig velkommen på kontoret vårt når som helst.
På kontoret har vi gitar, 14 forskjellige brettspill fra outland, VR briller og en 4k monitor på 43 tommer til film på, eks youtube, HBO, netflix.

Hver dag er det elever innom kontoret

Hver dag før skolen begynner, i friminuttene, og når de er ferdig på skolen. Vi spiller spill, gitar, holder på med VR brillene, ser på YouTube, HBO, Netflix, en hyggelig prat eller noen morsomme konkurranser.

Det er mange som er innom fordi de trenger noen å snakke med

Som ungdom er det mange oppturer og nedturer i livet. Det kan for eksempel være at de har det vanskelig hjemme eller på skolen, gruer seg til en prøve eller sliter med motivasjon til å gå på skolen eller andre ting. For andre kan det går bra og de vil dele gleden med andre. Vi er her for alle elever i alle situasjoner.

Instagram & Snapchat kontoen

Vi har vår egen miljøarbeiderkonto på Instagram og Snapchat, her kan elvene kontakte oss om ting de vil snakke om eller lurer på.
Instagram: miljoarbeiderf21_
Snapchat: milarbeiderf21

Instagramkontoen brukes til å legge ut informasjon om forskjellige eventer som foregår på F21. Som for eksempel turneringer, konkurranser, Oscars kino og mye mer.

Kontakt miljøarbeider

Edward