F21-Liga

F21 liga sesong 7

Da er den største turneringen på skolen rett rundt hjørnet, nemlig F21 Liga! I år blir det skolens syvende år med F21 Liga og vi i ledelsen håper på en praktfull sesong. Denne sesongen skal vi prøve å få til at vinnerne av F21 Liga møter andre skoler som har en lignende turnering. Da får vi sett hvilken skole som er best i hovedstaden.

Dersom dere vil være med på turneringen er det viktig at dere får med dere følgende informasjon:
Påmeldingen vil foregår fra mandag 9. oktober til fredag 13. oktober. Vi kommer til å sitte i den nedre delen av kantina i friminuttet, kl. 11.25 til 12.10. Aller siste frist for å melde seg på er 13. oktober, så det er viktig å ikke somle!
Akkurat som i fjor, så ønsker vi at dere skriver ned all info på et ark og har det klart når dere kommer slik at det ikke oppstår noe feil. Dette må dere ha klart når dere kommer:

  • Lagnavn
  • Fullt navn og klasse til spillerne, samt kontaktperson. Kontaktpersonen vil bli regnet som kaptein for laget og må være aktiv bruker av Facebook ettersom all kommunikasjon vil foregå gjennom Facebook
  • Det er maks 10 spillere på hvert lag, inkl. trener
  • Dere skal i tillegg få et reglement når dere melder dere på. Hele laget skal være kjent med reglene, deretter skal kontaktpersonen for laget skrive under før det blir levert til ledelsen.

Det skal bli holdt et møte i auditoriet tirsdag 17. oktober i friminuttet der vi skal presentere årets F21 Liga. Vi skal også ta for oss de nye reglene, kampoppsettet, premier, hvilke skoler vinnerne kan møte og mer.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål.
Vel møtt!

Mvh F21 Liga ledelsen 
Arat Ahmedi
Emirhan Demirel
Hasnain Munir