Trenger du å snakke med noen i skolehelsetjenesten?

Gjeng med ungdom sitter i solen.

Etter et annerledes skoleår nærmer sommerferien seg. Mange rakk kanskje ikke å bli lei skolelivet og savner sosial omgang med venner og klassekamerater. For noen har det vært et krevende halvår, for andre har det vært fint med hjemmeskole. Noen savner norsktimene og andre savner friminuttet. Noen kjenner på ensomhet, frustrasjon, engstelse eller at bekymringene har økt.

Skoleåret er slutt og skolene vil holde stengt. Skolehelsetjenesten er fortsatt tilgjengelig og åpen for kontakt. Kjenner du på selv at du trenger noen å snakke med, eller at du har et barn som du er bekymret for? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi har helsesykepleier, fysioterapeuter og kan bistå med psykolog ved behov i hele sommerferien.

Ta kontakt på tlf: 23 43 19 00 eller send en e-post til postmottak.skolehelsetjenesten@bgo.oslo.kommune.no

Andre du kan ta kontakt med:

Helsestasjon for ungdom (HFU)

På HFU møter du kvinnelig og mannlig helsesykepleier og lege. Vi kan bistå med psykolog ved behov. Send en sms eller e-post for timebestilling.

Tlf: 415 65 535 e-post: hfu@bgo.oslo.kommune.no

UngArena

Ung Arena er et lavterskeltilbud for barn og unge i hele byen. Her kan du få hjelp og informasjon rundt psykisk helse og rus, og der er noen å snakke med om det du har på hjertet.

Tlf: 904 15 388

Ung i BGO

Last ned app’en «Ung i BGO» for gode tips og oversikt over aktivitetstilbud og helsetilbud i bydel Gamle Oslo.

Åpen Arena

Åpen Arena er et lavterskeltilbud for beboere i bydel Gamle Oslo. Vi er åpent hver fredag fra kl 10-14 i 1 etg på familiehuset. Her kan du få råd & veiledning, også om NAV, bolig spm, søke barnehageplass m.m. Ta kontakt på tlf: 940 17 479 eller send epost på: postmottak.aapenarena@bgo.oslo.kommune.no

 

GOD SOMMER !

Mvh, helsesykepleier Tone Hübert

Skolehelsetjenesten i Bydel Gamle Oslo Grønland 30, 4.etg., 0188 Oslo Tlf: 23 43 19 00