Nå starter vi opp igjen

Fyrstikkalleen skole

Kjære elever og foreldre på F21

Som dere sikkert fikk med dere i går kveld vil skolen åpne igjen neste uke. Skolen har gjort tiltak for at smittvernreglene skal følges slik at det er trygt å komme tilbake. Det innebærer blant annet at de fleste klasser er delt i to i den tiden de er på skolen, slik at det ikke er flere enn 20 personer sammen. Det gjør at vi ikke har plass til at alle kommer på skolen samtidig.  

 

Mandag formiddag skal 10. trinn og vg3 tilbake på skolen. Fra tirsdag morgen skal 8., 9. og 10. trinn tilbake hver morgen.  Tirsdag begynner også vg1 med sin undervisning etter storefri. Onsdag ettermiddag skal vg2 begynne på skolen.  I de neste ukene kommer vi til å endre timeplanen helt, slik at elevene har en økt på skolen og en eller to økter hjemme. Det kommer med andre ord til å bli en blanding av digital skole og fysisk oppmøte på F21. Detaljerte planer med oppmøtetid og sted vil bli kommunisert både på nettsidene og som portalmelding. Det er viktig at alle elever og foresatte nå er aktive med å sjekke meldinger og mail for å være sikre på når elevene skal komme på skolen.

 

Dersom noen er bekymret for at de er syke og lurer på om de skal gå på skolen, skal de kontakte fastlege, som vil vurdere om man skal på skolen.

 

Gjennom god innsats fra alle elever, foreldre og lærere klarte vi den store omstillingen til hjemmeskole på imponerende vis. Sammen skal vi klare perioden frem til standpunkt og sommerferie.

 

Vi gleder oss veldig til å se dere alle!

 

På vegne av alle som jobber på skolen, 

Mari og Marianne