Strålende Åpen dag på F21

Jeg er elev på F21 spør meg

Tekst: Lea Kjernsli, Lea Strand, Ylva Ytreberg

Foto: Lea Kjernsli, Ylva Ytreberg

Spente tiendeklassinger blir møtt med rød løper, fakler og servering av kakao i det de ankommer F21 mandag ettermiddag. I kantina er det show og underholdning, og engasjerte elever gjør seg klare for å vise alt det F21 har å by på.

– Det er masse folk her. Det virker som det kommer til å bli tidenes oppmøte, sier fungerende rektor Mari Indregard.

En smakebit

I gangene er klasserommene åpnet for å vise frem de ulike fagene som elevene kan velge mellom. Elevguidene viser gjestene rundt, svarer på spørsmål og forklarer dem alle mulighetene de har om de velger F21. På rundturen får tiendeklassingene en smakebit av hva medier og kommunikasjon og studiespesialisering har å by på.

Stolt av skolen

I kantina er det show og underholdning, blant annet musikk fra artisten 9ma og rap fra Vikima, som begge er elever ved skolen. Flere stands informerer om de mange arrangementene som skolen tilbyr, som for eksempel fotballturneringen F21-liga og SmartPrat.

– På åpen dag får vi muligheten til å vise frem skolen som vi er veldig stolte av. Vi får vist frem elevarbeidene fra medier og kommunikasjon. Alle som har en artist i magen får muligheten til å opptre. Dette er en fin måte å vise frem hva F21 er, og hva vi står for, sier rektor Mari Indregard.

Hun forteller at målet med åpen dag er å vise frem det gode F21-samholdet, og alle de positive og fine elevene som representerer skolen. Hun mener denne dagen virkelig viser hva F21-erne representerer, og at elevene er stolte av skolen sin.

– Jeg er enormt fornøyd med innsatsen til elevene, forteller hun.

Rektor Mari Indregard

Vikima og Jordan
Jordan danser