Rådgivertjenesten

F21 har tre rådgivere.

Spør oss om det du lurer på!

Rådgiverne har kontorer i 3. etasje over kantina. Hos oss kan du komme med spørsmål du har om skole, utdanning, karriere og andre ting som er viktige for deg. Sammen finner vi svar på det meste!

Du kan sende en epost for å avtale en tid eller bare komme innom kontoret ved behov. Husk også å følge oss på Facebook for nyheter om skole, fritid og andre aktuelle saker. Vi ses!

Morten Hansen Rådgiver Morten Hansen

Rådgiver for 8A og 8B, 9A og 9B, 2STB + 2STC og 2STD, 3STA og 3STB, 1MKA og 1MKB

Morten.Hansen@ude.oslo.kommune.no

Anders Kletthagen Rådgiver Anders Kletthagen

Rådgiver for 9C og 9D, 10A, 1STA og 1STB, 2STA, 1MKC, 3MKA og 3MKB

Anders.Kletthagen@ude.oslo.kommune.no

Monika Julsrud

Rådgiver Monika Julsrud

Rådgiver for 8C og 8D, 10B, 10C og 10D, 1STC og 1STD, 3STC og 3STD, 2MKA og 2MKB

Monika.Julsrud@ude.oslo.kommune.no

Vi samarbeider med kontaktlærere og faglærere, skolens helsetjeneste, pedagogisk- psykologisk tjeneste (PPT), barnevernet, barne- og ungdomspsykriatri (BUP), forebyggende politi, barneskoler og spesialskoler.

Rådgiverne på Facebook

Hva gjør rådgivertjenesten på F21? Her er en presentasjon: Rådgivertjenesten på F21