Leksehjelp

Leksehjelp III

Ungdomsskolen
Ungdomstrinnet på F21 er godt i gang med "Leksestund", hvor elever som ønsker det kan sitte på skolen og gjøre lekser i 2. etasje med oppfølging fra lærer.

Vi har satt opp følgende dager:
Mandager: 8. trinn 13.30 -14.30
Torsdager: 9. trinn 14.10- 15.10
Torsdager: 10. trinn 13.50-14.50

Vi tar hensyn til smittevern, og elevene sitter klassevis og jobber med lekser. En faglærer vil være til stede for å hjelpe elevene.

Videregående
Vi har leksehjelp på biblioteket med Ask som vår erfarne leksehjelper. Ask er tidligere F21´er og nå realfagsstudent på UiO. Leksehjelpen er åpen for elever på VGS. Det er enkel matservering, med baguette ca kl 17 i gata for de som skal jobbe siste økt.

Åpningstider:

Mandag: 1330-1900
Onsdag:  1330-1900

I henhold til våre smittevernrutiner, kan det være maksimalt 30 elever tilstede i biblioteket, og alle må registreres når de kommer og går. Dette skjer i Teams, og du må være medlem i Teamet for å kunne melde deg på i den tråden Ask legger ut samme dag. Meld deg inn her: Teams Leksehjelp

Vel møtt!